Zemheri’den Kalan: Yeni Öykü


Bunu Google+‘da yazdım. Oradan takip etmeyenler için buraya da ifttt ile gönderiyorum :

Güncellendi: iTunes ve Kobo’da satışta
Zemheri’den Kalan

Smashwords’de Zemheri’den Kalan öyküsünü 0,99USD fiyatla satışa sundum. Büyücü Korhan’ın öteki öyküleri Cin Büyüsü ve Uyur’un Laneti bedava aynı siteden ve iTunes’dan, Kindle‘a her yerde bulunabilir. Zemheri’den Kalan da kısa zamanda bu mağazalarda olacak.

Zemheri’den Kalan: https://www.smashwords.com/books/view/310486

iTunes’da: https://itunes.apple.com/us/book/zemheriden-kalan/id642649400?mt=11

Kobo’da: http://www.kobobooks.com/ebook/Zemheriden-Kalan/book-b6IPBx4vtEq4uhnkGk4LjA/page1.html?s=-LbeyB734EC3MST-UNH8XA&r=1

Zemheri’den Kalan’ı ücretli yapmamın sebebi konuşup durduğumuz Bilimkurgu edergisine destek çıkıp çıkamayacağını görmek. Büyücü Korhan’ın hikayelerinin okunma sayısı 4000′i geçti. Bakalım bu ücretli olunca ne olacak? Eğer bu öyküyü 100 veya üstünde satabilirsek, destek olacak bir kitlenin olduğuna ikna olacağım. Satamazsak, ya ben çok kötü yazıyorum ya da müşteri yok.

Sizden ricam serinin önceki öyküleriyle beraber bunu da dostlarınıza aktarmanız. Bana ulaşan ilk 10 kişiye de Smashwords’de ve başka yerlerde eleştiri yazmayı kabul ederlerse öyküyü bedava yolluyorum.

Ne dersiniz? Tutar mı?

Serideki eski öyküleri bedava okumak için
Cin Büyüsü: https://www.smashwords.com/books/view/2990
Uyur’un Laneti: https://www.smashwords.com/books/view/3405

Kapak tasarımı +Rıdvan Bilal Sağlam‘dan. Onun işlerine ulaşmak için: http://ridvansaglam.moonfruit.com/#/redesign-works/4549790521

from Gokce AY – Google+ Posts https://plus.google.com/113614899171313386693/posts/Esyt5rUM9Y4

Zemheri’den Kalan: Yeni Öykü’ için 5 yanıt

      1. Vallahi bizzat ben bayılırım bu duruma. Bu yazıya bir de ücretli satış için Amerikan Vergi Kimlik Numarası alımı gibi ayrıntıları da eklersen tadından yenmez :))

      2. IRS’den o belgeleri doldurma işine daha bakmadım. Belge doldurursam Türkiye ABD çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması sayesinde için %10 vergi kesiliyor. Ama belge doldurmazsam %30 vergi kesiyor IRS.

        Şimdi belgeler zor ve çok, o yüzden kararsızım. Ayrıca zaten en az 10USD olmadan para almadığım için şimdilik öyle bir derdim yok. Zemheri’den Kalan’ın her satışından 40cent benim hesabıma yatıyor. Daha çok var yani 🙂

        Gene de kendim doldurursam, böyle bir yazı yazarım.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.