World War Z ilk tanıtım


Max Brooks‘un yazdığı World War Z: An Oral History of the Zombie War sinemaya uyarlandı. Brad Pitt‘li filmin ilk tanıtımı yayınlandı. İyi mi kötü mü?

Aranızda kitabı okuyanlarınız varsa Max Brooks’un bir söyleşi tarih kitabı yazdığını biliyordur. Kitap tüm dünyayı etkileyen zombi salgınına, uzay istasyonundakinden, çinde yaşayana, Amerikalısından, Avrupa ve Karayiplerdekine kadar tüm insanlığın yaşadıkları gözünden bakmıştı. Çok etkili bir hayatta kalma öyküsüydü roman ve bazen zombileriyle değil insanlarıyla korkutuyordu. Roman Brad Pitt’in şirketi Plan B’nin elinde başka bir şey olmuş.

Cover of "World War Z: An Oral History of...

Cover via Amazon

İlk tanıtımda film, Amerikan ordusunun silahlarının güzellemesinin yapıldığı, aile babası Pitt’in dünyayı kurtarmaya çalıştığı bir felaket filmi gibi duruyor. Marc Forster‘ın yönettiği film, klasik macera filmi şablonlarının dışına çıkabilecek mi bilmiyorum. Doğrusu umutlu da değilim. Ama Walking Dead’in popüler olduğu düşünülürse, bu film romanı okumayanları sinemaya toplayacak gibi. Forester filmden o kadar emin ki, World War Z’nin bir üçleme olacağı ve Jason Borne serisi ile Walking Dead’den esinlendiğini söylemiş. Tanıtımı aşağıda, siz ne dersiniz, nasıl olacak?

 

World War Z ilk tanıtım’ için 2 yanıt

  1. Kitabıyla alakası olmayan filmler sıralamasında zirveye oynayacak gibi görünüyor. Modern akımı da arkasına alıp Resident Evil tarzı bol aksiyonlu bir şey çıkaracaklar anlaşılan ortaya. Film kötü olmaz belki ama kitabın hayranlarını üzeceği belli.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.